Welkom bij BoPeep!

 
 

BoPeep is een webshop die originele, handgemaakte bedels verkoopt die stuk voor stuk gemaakt zijn door eigenaresse Audrey Dekkers.


Persoonlijke bedels op bestelling

Ben je op zoek naar een origineel doopkado? Wil je een blijvende herinnering aan de mooiste dag van je leven? Of vind je het fijn iets tastbaars van een (verloren) dierbare bij je te dragen?  BoPeep maakt bedels op bestelling die helemaal worden aangepast aan jouw persoonlijke smaak en wensen. Zo kun je eigen foto’s en tekst aanleveren, maar bijvoorbeeld ook stukjes stof (van een trouwjurk bijvoorbeeld) of gedroogde bloemblaadjes. Je kunt kiezen uit verschillende vormen, maten en soorten glas.


Naast losse bedels, maakt BoPeep ook armbanden op bestelling, bestaande uit meerdere ronde of vierkante bedels die aan elkaar bevestigd zijn met lint, leer of metalen ringetjes. Kijk voor voorbeelden in de webshop of stuur een mailtje met je wensen of vragen naar info@bopeep.nl.


Bedels uit Bopeephuiscollectie

Naast de op bestelling gemaakte bedels, verkoopt BoPeep ook bedels uit de huiscollectie. Deze bedels zijn direct leverbaar. De collectie verandert regelmatig, dus hou de webshop in de gaten of volg BoPeep op Twitter.

Kijk in de webshop voor de actuele collectie.


Materiaal

Alle bedels bestaan uit dunne glasplaatjes omlijst met een rand van tin/zilver soldeer. Tussen de glasplaatjes is ruimte voor afbeeldingen, korte teksten of zeer dunne items, zoals gedroogde bloemblaadjes, een plukje haar of stukjes stof.
NAAR DE WEBSHOP

Nieuwe bedels


Bird

art. 129

Easter basket

art. 126
Easter greetings

art. 127